ΜΟΥΣΙΚΗ

Ένα πρωτοποριακό, επίκαιρο και συμβολικό τραγούδι από την Άννα Μπουρμά!

«Νομίζεις πως μιλάς»

Η Άννα Μπουρμά μας παρουσιάζει το τραγούδι ”Νομίζεις Πως Μιλάς” της νέας της δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο ”Η Τέταρτη Εποχή” που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό, επίκαιρο και συμβολικό τραγούδι  που από το πρώτο άκουσμα καθώς και από την πρώτη θέαση μας καθηλώνει και περνάει ένα ηχηρό κοινωνικό μήνυμα, αυτό της εικονικής πραγματικότητας.

Μοναδικές τεχνικές ήχων με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα πολύ χαμηλά μπάσα, μας δίνουν την αίσθηση της βοής του σεισμού ή το σκάσιμο του καταρράκτη. Αυτό φέρει ως ψυχικό αποτέλεσμα την ηρεμία και την συνειδητοποίηση, μιας και είναι οικία στο υποσυνείδητο και μας επαναφέρουν στη φύση!

Όλη η αισθητική στηρίχτηκε στο Art Video Game με την χρήση του εντυπωσιακού 3D Animations και η χορογραφία είναι επηρεασμένη από την μοναδική τεχνική του Mapping Dance, πράγμα που γίνεται για πρώτη φορά σε Videoclip!

Τα Digital Effects που κυριαρχούν στο κλιπ είναι επηρεασμένα από τους σχηματισμούς των αστερισμών!

Το βίντεο τελειώνει συμβολικά με ένα από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά και επιστημονικά έργα “Ο Άνθρωπος του Βιτρούβιου” του Λεονάρντο Νταβίντσι.

 Σημείωμα του καλλιτέχνη :

Αυτό το τραγούδι το έγραψα με σκοπό να  μιλήσω για την εικονική πραγματικότητα και τις αλλοιώσεις που μπορεί να φέρει στην ζωή μας. Σε μια εποχή που όλα δόθηκαν απλόχερα χωρίς αντίκρισμα, η ανθρωπότητα μπήκε στην παγίδα του επίπλαστου και παγιδεύτηκε.

Μεγάλες ομάδες ανθρώπων πίστεψαν έστω για λίγο στο όνειρο, κάποιοι ξέφυγαν, άλλοι είναι ακόμη εκεί, εγκλωβισμένοι και περιστρέφονται στο ίδιο σημείο.

Υπάρχει όμως ελπίδα να ξεφύγουν; Ναι υπάρχει, συνειδητοποιώντας το ψεύτικο, το εικονικό, το επίπλαστο, και διεκδικώντας το αληθινό.

Η πραγματικότητα είσαι εσύ, όλα τα άλλα είναι απλώς μια ψευδαίσθηση.

Άννα Μπουρμά

Η ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα, με το ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, είναι κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη Τάκη Μπουρμά έχοντας κληρονομήσει το μουσικό ταλέντο του.

Το νέο single «Νομίζεις πως μιλάς» κυκλοφορεί από την Heaven Music. Ο δίσκος θα περιλαμβάνει οκτώ τραγούδια σε μουσική και στίχους που υπογράφει η ίδια. Έχει ήδη κυκλοφορήσει και το τραγούδι «Το Τέλος» που θα περιέχεται στον ίδιο δίσκο.

Η νέα της αυτή δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Η Τετάρτη Εποχή” θα βγει αφού παρουσιαστούν και τα υπόλοιπα έξι σε μορφή single.

Απολαύστε το νέο single «Νομίζεις πως μιλάς»:

 

Best News

Καλά Νέα / Καλές Ειδήσεις! – Θετική διάθεση / Θετικές Ειδήσεις! – good vibes / only good news!


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button