ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ δώρισαν τηλεόραση σε ηλικιωμένη

Σε μία άκρως συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς προέβησαν αστυνομικοί στην ομάδας ΔΙΑΣ Βέροιας.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα κλοπής πέρσι το Πάσχα. Από τα πολλά που της απέσπασαν οι κλέφτες ήταν και η τηλεόρασή της, που ήταν η μοναδική παρέα της.

Η τηλεόραση αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας της καθώς παρακολουθούσε πολλά προγράμματα και περνούσε το χρόνο της ευχάριστα. Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε άλλη συντροφιά πέρα από την τηλεόραση και το γεγονός ότι της την έκλεψαν, την γέμισε με θλίψη.

Έτσι, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να της κάνουν ένα απρόσμενο δώρο, το οποίο της πλημμύρισε με χαρά και ελπίδα.

Η βαθιά συγκινητική κίνηση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που εδρεύει στην Βέροια να κάνουν δώρο μία τηλεόραση στην ηλικιωμένη γυναίκα, της σκόρπισε συναισθήματα χαράς. Η ομάδα των αστυνομικών έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πόσο στηρίζει τα άτομα τρίτης ηλικίας. Αναμφίβολα, η κίνησή τους ήταν απρόσμενη και η ηλικιωμένη γυναίκα μπορεί να έχει και πάλι τη συντροφιά της για να μην νιώθει μοναξιά.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button