Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα ζουν τον απόλυτο έρωτα. Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύντροφός της μοιράζονται τη ζωή τους ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζουν να κάνουν και το επόμενο βήμα, εκείνο του γάμου…
Μάλιστα, εκτός από τα προσωπικά, μοιράζονται και τα επαγγελματικά. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας αποκάλυψε πρώτη φορά μέσα από τα social media για το τι ακριβώς κάνει με τον Μπρούνο Τσερέλα.
Το ζευγάρι δημιούργησε ένα μέρος στην καρδιά του Μιλάνου, όπου μητέρες και γυναίκες αφήνουν τα παιδιά τους ή τους τετράποδους φίλους τους σε ασφαλές μέρος με καταρτισμένους ανθρώπους για παιχνίδια και δραστηριότητες και θα μπορούν να πηγαίνουν για να εργαστούν, να χαλαρώσουν ή να γυμναστούν.
Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου γράφει στα Instagram Stories της: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που είμαι συνιδιοκτήτρια και μέλος μιας υπέροχης ομάδας που ανοίγει τις πόρτες του @wome_milano, ενός γυναικείου χώρου στην καρδιά του Μιλάνου.
Με υπηρεσίες ευεξίας, ομορφιάς, γυμναστικής και χώρο εργασίας, το WOME είναι ένας χώρος σχεδιασμένος για να σε βοηθήσει να αναπνεύσεις, να βρεις ισορροπία και να νιώσεις ότι πραγματικά ανήκεις κάπου».

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, έχοντας στο πλευρό της τον Μπρούνο Τσερέλα. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες και, παρότι ζουν σε διαφορετικές χώρες, δείχνουν να έχουν βρει τις ισορροπίες τους.
Η καθημερινότητά τους μοιράζεται ανάμεσα στο Μιλάνο και την Αθήνα, με συχνά ταξίδια και κοινές εξορμήσεις, ενώ δεν κρύβουν τη σχέση τους από τα social media. Αντιθέτως, μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, δείχνοντας πως απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί.







