Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας:Ο Ερμίας Αγέλε τερμάτισε ξυπόλυτος

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο μαραθωνοδρόμος, Ερμίας Αγέλε, τερμάτισε ξυπόλυτος τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στη μνήμη του Αμπέμπε Μπικίλα.

Ο Ερμίας Αγέλε βρέθηκε στη γραμμή της εκκίνησης του Αυθεντικού Μαραθωνίου και κατάφερε να φτάσει μέχρι και το Καλλιμάρμαρο όπου έβγαλε και την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.Ο Αμπέμπε Μπικίλα κατέκτησε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στη Ρώμη, τρέχοντας εξ ανάγκης ξυπόλυτος.

Ο Αιθίοπας, πρώην διευθυντής αγώνων του Great Ethiopian Run, τρέχει και αυτός ξυπόλυτος για να τιμήσει τη μνήμη του Μπικίλα, που έφυγε από τη ζωή πριν από 50 χρόνια, στις 25 Οκτωβρίου.

«Η Αθήνα είναι στο πρόγραμμά μου επειδή είναι μια από τις δύο πόλεις που ο Αμπέμπε Μπικίλα είχε αγωνιστεί χωρίς παπούτσια. Είχε τρέξει το 1961» είχε δηλώσει στο Sport24.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -