ΑΘΛΗΣΗ

Χάλκινο μετάλλιο οι νέοι άνδρες του Ναυτικού Ομίλου Χίου στο πόλο

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα νέων ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χίου, στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης των νέων αδρών, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου είναι υπερήφανος γι’ αυτήν την μεγάλη επιτυχία συνεχίζοντας να κατακτά μετάλλια και διακρίσεις στα πρωταθλήματα των ακαδημιών κάθε χρόνο.

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης απηύθυνε θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα νέων ανδρών του ΝΟΧ  για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στην τελική φάση  του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης των νέων αδρών.

Τα μέλη της ομάδας και ο Πρόεδρός της επισκέφθηκαν το Δήμαρχο, ο οποίος υποδέχθηκε την ομάδα, συγχαίροντας τις προσπάθειες τόσο των παικτών και των γονέων τους, όσο και των προπονητών και της διοίκησης, τονίζοντας ότι ο Δήμος αλλά και ο ίδιος προσωπικά θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα το ΝΟΧ του οποίου η αθλητική παρουσία διαχρονικά περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για το νησί της Χίου.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button