Monday, 19 October 2025

Χαμένη φωτογραφική μηχανή πριν 13 χρόνια βρέθηκε με τις φωτογραφίες άθικτες

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ενώ έκανε ράφτινγκ στο Κολοράντο, η Coral Amayi έχασε την ψηφιακή της φωτογραφική μηχανή.

Και 13 χρόνια αργότερα, ενώ είχε πάει για ψάρεμα και μάζευε σκουπίδια, ο Spencer Greiner είδε τη φωτογραφική μηχανή να ξεπροβάλλει μέσα από τις λάσπες. Και παραδόξως όλες οι φωτογραφίες ήταν άθικτες.

Η ψηφιακή κάμερα βρέθηκε σε έναν ποταμό του Κολοράντο και ο Spencer ξεκίνησε αναζήτηση για να βρει τον ιδιοκτήτη της.

«Περπατούσα δίπλα στην όχθη του ποταμού, ψάχνοντας το ιδανικό σημείο για ψάρεμα, και με όλο το χιόνι που έλιωνε λόγω άνοιξης, υπήρχαν πάρα πολλά σκουπίδια κάτω από το λιωμένο χιόνι. Οπότε άρχισα να μαζεύω σκουπίδια και να τα βάζω στην τσάντα μου και ξαφνικά είδα την κάμερα ανάμεσα στις λάσπες», λέει ο ίδιος.Όπως λέει, ήταν απόλυτα προφανές πως βρισκόταν εκεί πολύ καιρό. «Μετά γύρισα σπίτι για να δω αν έχει κάτι μέσα». Και προς έκπληξή του διαπίστωσε πως τα βίντεο και οι φωτογραφίες ήταν άθικτα.

Στη συνέχεια αποφάσισε να ποστάρει μερικές από τις φωτογραφίες σε μια τοπική ομάδα στο Facebook.

«Υπήρχαν αρκετές φωτογραφίες από το γάμο μου και το μπάτσελορ πάρτι. Δεν είναι δική μου κάμερα, οπότε μήπως ανήκει σε κάποιον από εσάς;», ήταν τα λόγια της Holly, που ήταν η νύφη στις φωτογραφίες και ανέβασε ένα βίντεο για βοηθήσει στην αναζήτηση. Τελικά αποδείχθηκε πως η μηχανή ανήκε στη φίλη της, Coral Amayi.

«Έστειλα μήνυμα στον Spencer και του λέω, “θέλω πολύ να δω τις φωτογραφίες”. Έκανα ράφτινγκ και ξαφνικά αναποδογύρισε η βάρκα και μου έπεσε η φωτογραφική μηχανή μέσα στο νερό. Χάρηκα πολύ βλέποντας τις φωτογραφίες , κατά κάποιον τρόπο ξεκλειδώνουν αναμνήσεις που είχα απλά στο μυαλό μου τόσο καιρό», εξηγεί.

Μπείτε στην ομάδα μας να ενημερώνεστε για όλα τα καλά νέα από το 1ο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε το Bestnews στο Facebook [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Newsletter

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλά νέα που θα σας φτιάχνουν τη μέρα!