ΖΩΑΙΣΤΟΡΙΕΣ

Χανιά: Πυροσβέστες γκρέμισαν τοίχο για να απεγκλωβίσουν κουτάβι

Πολύ όμορφο περιστατικό στα Χανιά με τους πυροσβέστες να ολοκληρώνουν με επιτυχία τον απεγκλωβισμό ενός μικρού σκύλου.

Ένα υπέροχο περιστατικό επιτυχημένης επιχείρησης απεγκλωβισμού το οποίο ανέδειξε το zarpanews.gr συντελέστηκε την περασμένη εβδομάδα στα Χανιά, όταν οι πυροσβέστες επέδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία, υπομονή και υπερβάλλοντα ζήλο για να σώσουν ένα μικρό σκύλο.

Οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων έλαβαν κλήση για ένα εγκλωβισμένο κουτάβι στην περιοχή των Μουρνιών. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και ένα πυροσβεστικό όχημα έσπευσε στο σημείο για να το σώσει. Οι δύο πυροσβέστες που μετέβησαν στην περιοχή διαπίστωσαν ότι το κουτάβι είχε εγκλωβιστεί μέσα σε έναν σωλήνα υδρορροής στο εσωτερικό τοίχου.

Μετά από προσπάθεια δύο ωρών και αφού χρειάστηκε να γκρεμίσουν μέρος του τοιχίου, κατάφεραν εν τέλει να το απεγκλωβίσουν.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Σχετικά άρθρα

Back to top button