Διδυμότειχο: Ζευγάρι ηλικιωμένων δώρισαν 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο της πόλης

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Διδυμότειχο δώρισε πάνω από 100.000 ευρώ στο γενικό νοσοκομείο της πόλης.

Τα χρήματα αυτά, εξήγησαν, είναι οι κόποι μιας ζωής, καθώς υπήρξαν μετανάστες από το 1966 στη Γερμανία και επιστρέφοντας στο Διδυμότειχο θέλησαν να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους. Από τη μεριά της η διοίκηση του νοσοκομείου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την προσφορά τους, χαρακτηρίζοντάς τους ευεργέτες.

Όπως λέει ο κ. Παναγιώτης η σύζυγός του, η κυρία Σωτηρία, είχε εδώ και καιρό στο μυαλό της αυτή την κίνηση. «Η Σωτηρία το ξεκίνησε και είπε να αγοράσουμε ένα ασθενοφόρο, έχουμε λεφτά τι να τα κάνουμε τα λεφτά, και είπαμε να κάνουμε μία δωρεά στο νοσοκομείο. Τελικά η Σωτηρία ήταν στο κρεβάτι και πήγα μόνος μου και βρήκα το διευθυντή του νοσοκομείου, πριν δύο μήνες», δήλωσε στην ΕΡΤ.

«Λέω η γυναίκα μου θέλει να κάνει μία δωρεά στο νοσοκομείο, ένα ασθενοφόρο και ο διευθυντής που απάντησε ότι αυτό θα το πάρει το ΕΚΑΒ και καλύτερα να αγοράσουμε ένα μικρό λεωφορείο, το οποίο θα μεταφέρει άτομα με ειδικές ανάγκες στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης Ορεστιάδας, τα οποία δέχονται τις υπηρεσίες του Κέντρου σε τακτική βάση», εξήγησε ο κ. Παναγιώτης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που δέχτηκαν γιατί αλλιώς θα στεναχωριόμουν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παναγιώτης. «Νιώθω μεγάλη χαρά… όλος κόσμος από λίγο να βοηθάει», είναι το μήνυμα που στέλνει και η κ. Σωτηρία.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -