Δήμος Αθηναίων: Ενημερωτικά σεμινάρια για τους «κηδεμόνες» των ζώων συντροφιάς

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ενημερωτικά σεμινάρια-ημερίδες για τους «κηδεμόνες» των ζώων συντροφιάς, πραγματοποιεί ο Δήμος Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αθηναίων, θέλοντας να συμβάλλει ώστε να είναι ευτυχισμένα τα ζώα συντροφιάς, ξεκινά από αυτό το Σαββατοκύριακο μία σειρά ενημερωτικών σεμιναρίων/ημερίδων, για τους «κηδεμόνες» τους.

Η πρώτη ημερίδα και το πρώτο σεμινάριο θα διοργανωθούν σε συνεργασία με το Zero Stray Pawject, στις 28 και 29 Μαΐου, στο αμφιθέατρο της 7ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου, Πανόρμου 59 στους Αμπελόκηπους, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ενημέρωση για την παροχή πρώτων βοηθειών, τον νόμο 4830/2021 κ.ά.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -