ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Ηλιούπολης: Εθελοντικές περιπολίες στον Υμηττό

Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει 4ωρες πεζές περιπολίες εθελοντών στους δρόμους, που συνορεύουν με τον Υμηττό, σε πάρκα της πόλης, στο ρέμα της Πικροδάφνης και σε άλλα κρίσιμα σημεία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης:

Συμπολίτες και συμπολίτισσες, 
Τις τελευταίες ημέρες, όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες μιας ανείπωτης καταστροφής, που τραυματίζει ανεπανόρθωτα τη φύση, τα δάση μας, τις περιουσίες και απειλεί ζωές.

Το βουνό μας, ο Υμηττός, έχει καεί επανειλημμένα στο παρελθόν και δεν πρέπει να κινδυνέψει ξανά. Ο Δήμος μας έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και επαγρυπνεί ώστε να μη ζήσουμε και εδώ, το δράμα που ζει η υπόλοιπη χώρα. Καθημερινά λαμβάνουμε συγκινητικά μηνύματα συμπολιτών, που προσφέρονται να συμβάλλουν και προσωπικά, με την συμμετοχή τους στην επίβλεψη και στην πρόληψη πυρκαγιάς στην περιοχή μας.

Ξεκινάμε από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου και για τουλάχιστον τις επόμενες δυο εβδομάδες πεζές περιπολίες εθελοντών στους δρόμους, που συνορεύουν με τον Υμηττό, σε πάρκα της πόλης, στο ρέμα της Πικροδάφνης και σε άλλα κρίσιμα σημεία, που θα πραγματοποιούνται τις κρισιμότερες ώρες και συγκεκριμένα:
06:00-10:00, 18:00-22:00, 22:00-02:00 και 02:00-06:00.

Προσωπικά σας καλώ να συμμετέχετε στην κοινή αυτή προσπάθεια, συμπληρώνοντας την ακόλουθη ψηφιακή φόρμα και δηλώνοντας την ημέρα και την βάρδια, που μπορείτε να συμμετέχετε. 

Όλοι οι εθελοντές, μετά από ενημέρωση, θα εφοδιαστούν με γιλέκο και έγγραφη άδεια από τον Δήμο και με τον συντονισμό αιρετών και υπηρεσιακών της πολιτικής προστασίας, θα επιτελέσουν την υψηλή κοινωνική τους αποστολή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
210 99 70 077 και 210 99 70 078.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα προστατεύσουμε την πόλη μας, το περιβάλλον και το βουνό μας, από κάθε κίνδυνο και επιβουλή.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, 

Γιώργος Χατζηδάκης

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button