ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Ηλιούπολης: Λειτουργεί ξανά το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ηλιούπολης στην Λεωφ. Κοτζιά 11, που παρέμεινε κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των μέτρων περιορισμού, έχει ξεκινήσει από τις 26 Μαρτίου 2021 να λειτουργεί.

Το Πάρκο καθημερινά υποδέχεται τα παιδιά και τους γονείς, φροντισμένο και συντηρημένο, με νέα φανάρια κυκλοφορίας και μεγάφωνα μουσικής & ανακοινώσεων, με νέα μόνωση στο κυλικείο και ανακαινισμένες τουαλέτες και μια χαρούμενη ζωγραφική παράσταση τοίχου γκράφιτι από εθελοντές του Δήμου μας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις επιτρέπεται η επίσκεψη από ομάδες έως τριών ατόμων ή οικογενειών (συζύγων/συμβιούντων και τέκνων), σε με αναλογία ενός ατόμου ανά 10 τετραγωνικά μέτρα και φυσικά με την πλήρη τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, μάσκες, κλπ και καταγραφή κατά την είσοδο με στοιχεία επικοινωνίας των επισκεπτών για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.

Σε ώρες αιχμής και για να μείνουν όλα τα παιδιά ικανοποιημένα, συστήνεται ο χρόνος παραμονής στο χώρο να είναι έως μία ώρα.

Το ωράριο λειτουργίας του Πάρκου είναι:
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 13:00 & από 14:00
έως 20:30 κι τα Σαββατοκύριακα από 9.30 έως 20.30.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News






Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button