Δήμος Νέας Σμύρνης: Δημιουργεί νέες θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

56 νέες θέσεις στάθμευσης για τους πολίτες της Νέας Σμύρνης αποδόθηκαν στο κοινωνικό σύνολο κατόπιν παρέμβασης της Δημοτικής Αρχής συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην επίλυση του προβλήματος πάρκινγκ που μεγάλοι και πυκνοκατοικημένοι αστικοί δήμοι αντιμετωπίζουν.

Συγκεκριμένα, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης έπειτα από αξιολόγηση των αιτήσεων και των δικαιολογητικών που υποβλήθηκαν για επικαιροποίηση του Προγράμματος Θέσεων Στάθμευσης ΑμεΑ, εισηγήθηκε την απελευθέρωση 56 θέσεων στάθμευσης.

Για τις θέσεις αυτές δεν υπήρξε ενδιαφέρον ή δεν κατατέθηκαν αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η απόδοση προς Δημόσια Χρήση πρώην δεσμευμένων θέσεων στάθμευσης αποτελεί θέμα κοινωνικού ενδιαφέροντος και διευκολύνει την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών κάτι που ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης και οι αρμόδιες αντιδημαρχίες θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης Παναγιώτης Γιατζίδης δήλωσε: «Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση, για πρώτη φορά να απελευθερώσουμε πρώην δεσμευμένες θέσεις πάρκινγκ που δεν χρησιμοποιούνται από πρώην δικαιούχους και να τις αποδώσουμε σε όλους τους πολίτες.

Το πρόβλημα παρκαρίσματος των αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα αυξημένο στη πόλη μας και με τις ενέργειές μας συμβάλλουμε κατά ένα μικρό μέρος στην επίλυση του προβλήματος.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου συνεχίζει την επεξεργασία αιτήσεων και απαιτουμένων δικαιολογητικών και σύντομα θα αποδοθούν για χρήση από όλους τους πολίτες και άλλες θέσεις στάθμευσης.

Είναι η πρώτη φορά που η Κοινωνική Υπηρεσία επικαιροποιεί κάθε έτος τις θέσεις πάρκινγκ ΑμεΑ».

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -