Δήμος Νέας Σμύρνης: Συνεχείς αποστολές βοήθειας στους πληγέντες

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, μετά την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων και προσωπικής υγιεινής στους πυρόπληκτους του Νομού Αττικής και της Βόρειας Εύβοιας πραγματοποίησε νέα αποστολή. 

Τα είδη που προσφέρθηκαν συγκεντρώθηκαν στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μετά από προσφορές απλών πολιτών, Συλλόγων και Φορέων της πόλης και εστάλησαν στο Δήμο Καρύστου.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης Παναγιώτης Γιατζίδης δήλωσε: «Άμεση και συγκινητική υπήρξε η προσφορά πολιτών, Συλλόγων και Φορέων για τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Δείξαμε στους πληγέντες ότι είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό τους με κάθε δυνατό τρόπο. Η αγάπη, η στήριξη, η αλληλεγγύη και η εθελοντική προσφορά όλων μας, δίνει δύναμη στους πυρόπληκτους να αντιμετωπίσουν με αισιοδοξία το μέλλον. Ο Δήμος Νέας Σμύρνης θα είναι πάντα στο πλευρό τους».Όμως ακόμη μια κοινωνική πρωτοβουλία του δήμου Νέας Σμύρνης με σκοπό την συγκέντρωση σχολικών ειδών προκειμένου να μοιραστούν σε παιδιά που αδυνατούν να τα προμηθευτούν, παίρνει τα εύσημα της κοινής γνώμης. H Κοινωνική Υπηρεσία λοιπόν του Δήμου Νέας Σμύρνης πραγματοποιεί δράση με τίτλο «Πάμε Σχολείο!», συγκεντρώνοντας σχολικά είδη από την έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρες 09.00-13.00.

Σημείο συλλογής είναι το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης (Ελ. Βενιζέλου 14, ισόγειο, τηλ.2132025818). Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται: σχολικές τσάντες, κασετίνες, μολύβια, στυλό, χαρτικά, τετράδια, γόμες, μαρκαδόροι, χάρακες, μπογιές και ό,τι άλλο χρειάζεται ένας μαθητής.

Τα σχολικά είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία σε παιδιά που τα χρειάζονται.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -