Thursday, 22 October 2025

Δύο Ισπανίδες bloggers στην Αμοργό!

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Με στόχο την προσέγγιση των ισπανόφωνων αγορών ο Δήμος Αμοργού φιλοξένησε πρόσφατα δύο Ισπανίδες bloggers που περιηγήθηκαν τις ομορφιές του νησιού!

Μία έξυπνη κίνηση από τη μεριά του δήμου με σκοπό να προσελκύσει τους Ισπανούς, κάνοντας με αυτό τον τρόπο γνωστές τις δυνατότητες που προσφέρει η Αμοργός σε επιλεκτικούς επισκέπτες που επιζητούν την ηρεμία και τη χαλάρωση στο αυθεντικό φυσικό τοπίο με θέα το απέραντο γαλάζιο.

 

Οι κυρίες Alicia Bea (http://www.objetivoviajar.com) και συνεργάτης του (Viajes National Geographic ) και PatriciaRojas (https://lacosmopolilla.com) ξεναγήθηκαν από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κυρία Πόπη Δεσποτίδη (φώτο) ενώ το μέλος της Τουριστικής Επιτροπής κυρία Σεμέλη Δρυμωνίτη είχε την ευκαιρία να αναδείξει τις περιπατητικές διαδρομές του νησιού που, ειδικά αυτή την περίοδο, κερδίζουν το ενδιαφέρον όσων επιθυμούν τον υγιεινό τρόπο ζωής και την επαφή με τη φύση.


Μπείτε στην ομάδα μας να ενημερώνεστε για όλα τα καλά νέα από το 1ο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε το Bestnews στο Facebook [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Newsletter

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλά νέα που θα σας φτιάχνουν τη μέρα!