Ελένη Αντωνίου: Η πρώτη γυναίκα διαιτητής σε αγώνα της Super League

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μια ιστορική στιγμή καταγράφηκε στην αναμέτρηση του Βόλου με τον ΟΦΗ. Η Ελένη Αντωνίου έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής που σφύριξε σε αγώνα της Super League. 

Η Ελένη Αντωνίου ανήκει στην ΕΠΣ Αχαΐας και είχε βραβευτεί από τη Super League 2 ως η καλύτερη διαιτητής της χρονιάς, με την ψήφο των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων. Το 2019 είχε οριστεί ως τέταρτη διαιτητής στο Αστέρας Τρίπολης- ΑΕΛ, ενώ έχει σφυρίξει και σε αγώνες του Champions League γυναικών. 

Βοηθοί της στο ματς στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των playouts της Super League ήταν η Χρυσούλα Κουρομπύλια- η οποία θα έχει τον ίδιο ρόλο στον τελικό του Champions League γυναικών- και ο Ιορδάνης Απτσόγλου.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -