Έλληνας Youtuber έκανε Ιταλία – Γαλλία με ηλεκτρικό πατίνι σε 57 ώρες

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο διάσημος Έλληνας Youtuber Κόγιας για ακόμη μια φορά ξεπέρασε τα όρια του, κάνοντας ένα απίστευτο ταξίδι με ηλεκτρικό πατίνι.

Πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε από το Μιλάνο με απώτερο σκοπό να φτάσει στη Λυών, της Γαλλίας.

Πριν από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ο Youtuber είχε ταξιδέψει από την Θεσσαλονίκη, που είναι η βάση του, μέχρι την Αθήνα, με ηλεκτρικό πατίνι. Αυτή την φορά αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Η δοκιμασία δύσκολη αλλά τελικά ο Youtuber τα κατάφερε.

Μετά από 57 ώρες στο δρόμο, ο δημιουργός περιεχομένου διένυσε 500 χιλιόμετρα για να πετύχει τον στόχο του. Σε ένα απολαυστικό βίντεο ο Κόγιας κατέγραψε όλο το ταξίδι, καθώς και τις δυσκολίες που συνάντησε, ώστε να πετύχει το στόχο του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -