Ελβετία: Διάσημος Κινέζος πιανίστας έπαιξε σε υψόμετρο 3.454 μέτρων

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Έχει δώσει κονσέρτα σε όλο τον κόσμο, αυτή τη φορά όμως ο διάσημος Κινέζος πιανίστας Lang Lang έπαιξε σε ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον: σε υψόμετρο 3.454 μέτρων. 

Το πιάνο τοποθετήθηκε σε ένα κατάλευκο τοπίο, στις Βερνικές Άλπεις, στην Ελβετία, κοντά στο Jungfraujoch, τον σιδηροδρομικό σταθμό που βρίσκεται σε μεγαλύτερο υψόμετρο στην Ευρώπη.

Νωρίτερα, ο Lang Lang πόζαρε δίπλα σε ένα δικό του γλυπτό από πάγο, μαζί με πιάνο.

Ο 39χρονος διάσημος πιανίστας έχει δώσει sold out κονσέρτα σε όλο τον κόσμο. Έπαιξε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2008 στο Πεκίνο, αλλά και στα βραβεία Grammy με τους Metallica και άλλους καλλιτέχνες. Ξεκίνησε να παίζει πιάνο όταν ήταν τριών ετών και έδωσε το πρώτο ρεσιτάλ του προτού κλείσει τα πέντε του χρόνια. Στα 13 του κέρδισε το πρώτο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Τσαϊκόφσκι για νεαρούς μουσικούς και γρήγορα η καριέρα του απογειώθηκε.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -