Ένας σκηνοθέτης κάνει παραπέντε με τον σκύλο του στις γαλλικές Άλπεις

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο σκηνοθέτης Άντριεν Νίσαν, που ζει σε βαν στις γαλλικές Άλπεις και περνώντας κάποιες δυσκολίες και έχοντας λίγη δουλειά λόγω της πανδημίας, αποφάσισε να υιοθετήσει ένα Samoyed με το όνομα Ouka,  που είχε εγκαταλειφθεί από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του.

Στις βουνοκορφές παρατήρησε ότι ο 3 ετών σκύλος δεν φοβόταν τα ύψη και αποφάσισε να δει τι θα συνέβαινε αν τον έπαιρνε μαζί να κάνουν παραπέντε. Και το έκανε! Έραψε στον Ouka ένα ειδικό λουρί και ξεκίνησε την περιπέτεια. Μετά από μόλις ενάμιση μήνα εκπαίδευσης, κατάφερε να διδάξει στο κατοικίδιό του πώς να το συνοδεύει σε ταξίδια που πετούν στα ύψη πάνω από τις γαλλικές Άλπεις.

Σε βίντεο του BBC, ο Νίσαν παραδέχεται ότι παρά τη χαλαρή συμπεριφορά του σκύλου του, δεν εγκρίνουν όλοι αυτό που κάνει. Αλλά παρόλο που ο σκύλος δεν μπορεί να εκφράσει καμία ενόχληση με λόγια, «Όταν κάτι δεν αρέσει στον Ouka, το ξέρεις αμέσως», λέει ο Νίσαν.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -