Έρχεται ταινία «Barbie» με πρωταγωνίστρια την Μάργκοτ Ρόμπι

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η υποψήφια για Όσκαρ Αμερικανίδα σκηνοθέτης, Γκρέτα Γκέργουικ θα σκηνοθετήσει την ταινία ζωντανής δράσης «Barbie» με πρωταγωνίστρια τη Μάργκοτ Ρόμπι.

Η Γκέργουικ θα συγγράψει το σενάριο με τον συνεργάτη της, σεναριογράφο και σκηνοθέτη, Νόα Μπάουμπαχ και η Ρόμπι θα φορέσει τα μικροσκοπικά πλαστικά παπούτσια της θρυλικής κούκλας Barbie.

Η ηθοποιός άφησε πρόσφατα να υπονοηθεί ότι η Γκρέτα Γκέργουικ θα είναι επικεφαλής του πρότζεκτ κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο British Vogue, αλλά η είδηση επιβεβαιώθηκε από το Variety.

«Οι άνθρωποι ακούνε γενικά “Barbie” και σκέφτονται: “ξέρω πώς πρόκειται να είναι αυτή η ταινία” και μετά ακούνε ότι η Γκρέτα Γκέργουικ θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει και λένε: “Ω, καλά, ίσως δεν ξέρω”» τόνισε η ηθοποιός.

Οι θαυμαστές της Γκέργουικ ανυπομονούν να δουν πώς θα παρουσιάσει την ξανθιά πλαστική κούκλα, η οποία εδώ και καιρό επικρίνεται για την καταστροφική και μη ρεαλιστική απεικόνιση του γυναικείου σώματος.

Μετά από μια σειρά καθυστερήσεων, η ταινία μεταφέρθηκε από τη Sony στη Warner Bros. και Mattel, την εταιρεία που δημιούργησε την πλαστική κούκλα, η οποία έχει πλέον το δικό της κινηματογραφικό τομέα, ώστε να μπορέσει να αναλάβει την παραγωγή της ταινίας. Στη συνέχεια, η Μάργκοτ Ρόμπι προσεγγίστηκε για τον ρόλο της Barbie.

Η παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει στο Λονδίνο στις αρχές του 2022, με προγραμματισμένη κυκλοφορία στους κινηματογράφους το 2023.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -