Έρωτας με παντοτινά τριαντάφυλλα – Forever Rose

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Best Team
Best Team
Σε αυτήν την ενότητα δημοσιεύονται άρθρα από τους σπουδαστές της κορυφαίας Σχολής Δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη. Οι σπουδαστές υπογράφουν τα άρθρα τους υπό την εποπτεία της καθηγήτριας δημοσιογράφου Χρύσας Σαραντοπούλου για το μάθημα Αρχές Ψηφιακών Μέσων που διδάσκει στη New Media Studies. Όλα τα άρθρα των φοιτητών της Σχολής θα τα βρείτε δημοσιευμένα στο BestNews.GR .* Οι δημοσιογράφοι του αύριο βγαίνουν από τη New Media Studies. Η Χρύσα Σαραντοπούλου με την καθοδήγηση του Σταμάτη Μαλέλη, μεταλαμπαδεύει γνώση digital media, internet & social media αλλά και το πάθος της για τη δημοσιογραφία.

Τα παντοτινά τριαντάφυλλα – Forever Rose είναι μια έξυπνη ιδέα για να κάνετε δώρο όταν είστε πολύ ερωτευμένοι!

Γράφει η Φωτεινή Ανέστη

Αν Θέλετε να πείτε σε αγαπώ για πάντα, τα παντοτινά τριαντάφυλλα κάνουν τη διαφορά. Ο λόγος βρίσκεται στην επεξεργασία τους. Το ξέρατε ότι διατηρούν το χρώμα και την υφή για χρόνια;

Τα παντοτινά τριαντάφυλλα είναι αληθινά λουλούδια με συγκεκριμένη επεξεργασία. Η διαδικασία που ακολουθείται ξεκινά με τη προσεκτική διαλογή τους. Όταν κοπούν πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

πολυτέλεια και ρομαντική διάθεση

Τι πιο όμορφο να σου πει κάποιος σε αγαπώ με ένα λουλούδι;

Και μάλιστα με λουλούδι που διατηρείται στο χρόνο;

Τα άνθη βυθίζονται αμέσως σε μια συντηρητική ουσία. Η ουσία αποτελείται κυρίως από τη γλυκερόλη. Σταδιακά οι χυμοί του τριαντάφυλλου αντικαθίστανται. Η ουσία παίρνει τη θέση των χυμών. Τέλος το τριαντάφυλλο εξετάζεται για ελαττώματα. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι τέλειο. Τα παντοτινά τριαντάφυλλα – Forever Rose λέγονται και αποχυμωμένα. Διαρκούν 3 με 5 χρόνια. Δε χρειάζονται φροντίδα. Όμως θα πρέπει να αποφεύγουμε την ακτινοβολία και το νερό. Μια πολύ όμορφη πρόταση για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

” Σε αγαπώ παντοτινά ” είναι το μήνυμα

Είναι το λουλούδι που συμβολίζει την παντοτινή αγάπη σε κάθε δικό σου άνθρωπο που νοιάζεσαι!

Εμπνευσμένα από το παραμύθι: Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Πολλές φορές το πιο απλό δώρο, είναι και το πιο σημαντικό. Βέβαια, καλό είναι να δείχνουμε την αγάπη μας καθημερινά. Η γιορτή του αγίου Βαλεντίνου έρχεται απλά να υπενθυμίσει πόσο όμορφη είναι η αγάπη και ο έρωτας. Αλλά και πόσο δύσκολα είναι όλα αυτά στους καιρούς μας.

Γιατί λοιπόν να μη δώσουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας. Όχι μόνο σήμερα αλλά κάθε μέρα. Μπορούμε να βρούμε παντοτινά τριαντάφυλλα σε πολλά χρώματα. Το κόκκινο χρώμα όμως είναι πρωταγωνιστικό.

Ανέστη Φωτεινή

 

 

 

 

 

 


 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δύο Ανθοπωλεία διηγούνται Ερωτικές Ιστορίες και προτείνουν Ιδέες… για του Αγίου Βαλεντίνου

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -