Φιλανθρωπικό fashion show για κακοποιημένες γυναίκες

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Δύο φιλανθρωπικά fashion show διοργανώνει ο πολιτιστικός και φιλανθρωπικός γυναικείος σύλλογος «Ελπίδα Μάνας» που στηρίζει ενεργά κακοποιημένες γυναίκες, μονογονεϊκές οικογένειες και ευπαθείς ομάδες γυναικών τόσο υλικά όσο και ηθικά και ψυχολογικά.

Θα παρουσιαστούν χειροποίητα γυναικεία ρούχα & αξεσουάρ, δημιουργίες των μελών του γυναικείου συνεταιρισμού «ΙPPOLITI», που έχουν δημιουργηθεί από τα μέλη του συλλόγου, προς ενίσχυση των σκοπών του.

Μέλη του συλλόγου, κακοποιημένες γυναίκες και ΑΜΕΑ (με προβλήματα στην όραση ή την ακοή), θα παρουσιάσουν χειροποίητες δημιουργίες ενδυμάτων και αξεσουάρ, φτιαγμένες από τις ίδιες, ενώ την εκδήλωση θα συνοδεύσουν μουσικά η πιανίστρια και αναπληρώτρια καθηγήτρια του Εθνικού Πανεπιστήμιου Τέχνης του Χάρκοβο, Irina Denisenko και η mezzo soprano Αγλαΐα Πολυχρονίδη.Οι δύο καλλιτέχνιδες είναι πρόσφυγες από την ελληνική κοινότητα της Ουκρανίας.

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι αφιερωμένες σε όλες τις γυναίκες που έχασαν την ζωή τους ως αποτέλεσμα άσκησης ενδοοικογενειακής βίας.

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

Θέατρο «Μαίρη Αρώνη»

Ελ.Βενιζέλου 14, Άλιμος

Τετάρτη 29 Ιουνίου  – Ώρα Έναρξης: 20:00

Αλσος Κηφισιάς

Θεοδ Δεληγιάννη 11, Κηφισιά

Τρίτη 5 Ιουλίου – Ώρα Έναρξης: 20:00

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Πολιτιστικός & Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ελπίδα Μάνας»

Γυναικείος Συνεταιρισμός “IPPOLITI”

Ξενοφώντος 92 Καλλιθέα

Τηλ.  210-9424466

Κιν.   6983446241 (κ. Νάντια Αβιτίδου)

Email: nadia.avitidou@gmail.com

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -