ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γαλλία: Ένας δόκιμος έκανε πρόταση γάμου στα Ηλύσια Πεδία

Ένας Γάλλος δόκιμος θέλησε να δώσει στην αγαπημένη του έναν ακόμη λόγο για να γιορτάζει την Ημέρα της Βαστίλης. Έτσι, της έκανε πρόταση γάμου.

Μάλιστα, 26χρονος Μαξιμίλιαν γονάτισε στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων και έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, λίγα λεπτά προτού περάσει από εκεί ο Εμανουέλ Μακρόν, πάνω σε στρατιωτικό τζιπ, ανοίγοντας την παρέλαση για την εθνική γιορτή της Γαλλίας.

Αφού γονάτισε και της είπε αυτά που είχε ετοιμάσει, της έβαλε το δαχτυλίδι στο χέρι και στη συνέχεια σηκώθηκε, κατέβασε τη μάσκα του και τη φίλησε, ενώ άλλοι ένστολοι και πολίτες χειροκροτούσαν.

«Ήταν απόλυτη έκπληξη για εκείνη», δήλωσε ο 26χρονος στο BFM TV, ενώ συμπλήρωσε ότι σχεδίαζε την πρόταση γάμου εδώ και δύο μήνες.

Το βίντεο από την πρόταση γάμου δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του Στρατού Ξηράς στο Twitter. «Μια απρόσμενη πρόταση γάμου ακριβώς πριν από την παρέλαση; Όλα είναι δυνατά για τους στρατιώτες μας την ημέρα της εθνικής γιορτής», ανέφερε η ανάρτηση, την οποία αναδημοσίευσε ο Γάλλος πρόεδρος, στέλνοντας τις ευχές του στο ζευγάρι.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button