Πώς προσπάθησε ένας μαγαζάτορας να δελεάσει τον Μπαντέρας να πάει στο μαγαζί του

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένας μαγαζάτορας στη Θεσσαλονίκη βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προσκαλέσει τον Αντόνιο Μπαντέρας να επισκεφτεί το μαγαζί του.

Ο σταρ του Χόλιγουντ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας και ήδη αρκετός κόσμος έχει προσπαθήσει να να πλησιάσει τον Αντόνιο Μπαντέρας για να βγάλει μια φωτογραφία ή να πάρει κάποιο αυτόγραφο.

Ένα μαγαζί σκέφτηκε ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δει από κοντά τον γνωστό ηθοποιό. Χωρίς καν να χρειαστεί να τον ψάξει. Για να γίνει αυτό τον δελεάζει με δωρεάν ποτό και συγκεκριμένα μπύρες.

Έξω από το κατάστημά του, ιδιοκτήτης, κρέμασε μια επιγραφή που έλεγε «Free Beer For Antonio Banderas», δηλαδή «Δωρεάν μπύρα για τον Αντόνιο Μπαντέρας».

Σύμφωνα με το Grtimes με αυτό τον τρόπο το μαγαζί κάνει ανοιχτή πρόσκληση στον ηθοποιό. Άλλωστε δεν έχει σημασία πόσα χρήματα βγάζεις το χρόνο, το δωρεάν αλκοόλ είναι πάντα ισχυρό δέλεαρ.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -