ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Η Aegean ευχαριστεί το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς με δωρεάν ταξίδια! Δωρίστε μίλια!

Διαλέξτε ένα νοσοκομείο αναφοράς, δωρίστε μίλια κι η Aegean τα τριπλασιάζει.

Το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς βρίσκεται αδιάκοπα στην πρώτη γραμμή εδώ και καιρό. Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα και να πούμε μαζί ένα ελάχιστο ευχαριστώ σε εκείνους που κάνουν τα πάντα για εμάς.

Διαλέξτε ένα ή περισσότερα από τα νοσοκομεία αναφοράς και δωρίστε μίλια για το προσωπικό. Η Aegean τα τριπλασιάζει με στόχο να προσφέρουμε μαζί, στο προσωπικό των 17 νοσοκομείων αναφοράς της χώρας από 2 εισιτήρια εσωτερικού μετ’ επιστροφής.

Έτσι, θα μπορέσουν να γιορτάσουν την επιστροφή στην κανονικότητά τους πραγματοποιώντας ένα ταξίδι σε όποιον ελληνικό προορισμό ονειρεύονται μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, έχουμε ήδη εξασφαλίσει 35.000 εισιτήρια για το προσωπικό των 17 νοσοκομείων αναφοράς. Με 13.000 εισιτήρια επιπλέον, το ευχαριστώ μας θα φτάσει σε όλους.

1 ημέρα έμεινε για να ενισχύσετε κι εσείς αυτή την προσπάθεια.

Επιλέξτε ένα ή περισσότερα από τα νοσοκομεία αναφοράς που δεν έχουν ακόμα καταφέρει να καλύψουν με εισιτήρια το σύνολο του προσωπικού τους. Δωρίστε μίλια.

Μαζί, θα προσφέρουμε σε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων από 2 εισιτήρια εσωτερικού μετ’ επιστροφής για τον προορισμό της επιλογής τους.

μίλια
Δωρίστε μίλια

Δείτε ΕΔΩ πως

  • Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ή γίνετε μέλος στο Miles+Bonus μπορείτε να προχωρήσετε στη δωρεά των μιλίων, από τη σχετική σελίδα στον λογαριασμό σας. Η δυνατότητα δωρεάς θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 26.04.2020 (23:59, ώρα Ελλάδας).
  • Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή περισσότερα από τα 17 νοσοκομεία αναφοράς της χώρας για τη δωρεά σας από τη σχετική φόρμα.
  • Το ελάχιστο ποσό μιλίων που μπορείτε να δωρίσετε είναι 500 μίλια ανά νοσοκομείο αναφοράς, και το μέγιστο 50.000 ανά νοσοκομείο.
  • Κάθε εργαζόμενος πρώτης γραμμής θα λάβει 20.000 μίλια στον Miles+Bonus λογαριασμό του, τα οποία θα μπορεί να εξαργυρώσει με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμεί.
  • Τα 20.000 μίλια αντιστοιχούν σε 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής σε οποιοδήποτε ελληνικό προορισμό.
  • Η απόδοση των μιλίων θα πραγματοποιηθεί μετά από συνεννόηση με τα νοσοκομεία αναφοράς.
  • Ο τριπλασιασμός των μιλίων από την AEGEAN και το Miles+Bonus πραγματοποιείται αυτόματα μετά την κάθε συναλλαγή
  • Η δωρεά μιλίων εξαργύρωσης δεν δύναται να ακυρωθεί μετά την ολοκλήρωσή της


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button