ΒΙΒΛΙΑ

Η ελπίδα ζει μέσα μας: Η Vogue Greece Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί

«Η ελπίδα ζει μέσα μας»: Αναζητήστε το ολοκαίνουριο τεύχος της Vogue Greece στα περίπτερα την Κυριακή 6/9/2020, μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ζωγραφίζει το πρόσωπο της ελπίδας στο -πρώτο- εικαστικό εξώφυλλο της Vogue Greece Σεπτεμβρίου. Ο διεθνής Έλληνας καλλιτέχνης, πιστεύει ότι αν η ελπίδα ήταν πρόσωπο, δε θα είχε συγκεκριμένο φύλο, χρώμα δέρματος ή ηλικία. Δεν θα έμοιαζε σε κανέναν μας, ακριβώς γιατί μοιάζει σε όλους μας: «Η ελπίδα ζει μέσα μας», όπως λέει και ο τίτλος του τεύχους. Για πρώτη φορά στα 128 χρόνια ιστορίας της, η Vogue ένωσε τις 26 εκδόσεις της στη δημιουργία τευχών κοινής θεματικής, με άξονα το μεγάλο ζητούμενο των ημερών μας: την ελπίδα.

©Painting by: Dimitris Papaioannou
Art Director: Dionisis Andrianopoulos

«Ναι η ελπίδα ζει μέσα μας. Κι έτσι προχωράμε πάντα μπροστά. Σ’ ένα μέλλον που θέλουμε, σ΄ ένα μέλλον που αξίζουμε, σ’ ένα μέλλον που πρέπει να προσπαθήσουμε για να το κατακτήσουμε», τονίζει η Editor-in-Chief της Vogue Greece, Θάλεια Καραφυλλίδου, γι’ αυτό το τεύχος, οι σελίδες του οποίου θα σας αφήσουν με μια γλυκιά αίσθηση αισιοδοξίας.

Αναζητήστε το στα περίπτερα μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής, την Κυριακή 6/9/2020.

Γίνετε συνδρομητής της Vogue Greece εδώ.


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button