ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Harley-Davidson ανακοίνωσε ηλεκτρική μοτοσικλέτα με ταχεία φόρτιση

H Harley-Davidson έχει ξεκινήσει να επενδύει περισσότερο στον σχεδιασμό και την παραγωγή αμιγώς ηλεκτρικών μοτοσικλετών.

Η πρώτη της ηλεκτρική μηχανή, το LiveWire, είχε αντιμετωπίσει τις αναμενόμενες «παιδικές ασθένειες» και ήταν αρκετά ακριβή αλλά η επόμενη γενιά είναι φτηνότερη κατά 35% και μπορεί να ταξιδέψει για 235 χιλιόμετρα με μία φόρτιση. Η LiveWire ONE φορτίζει στο 80% μέσα σε 45 λεπτά ταχείας φόρτισης και στις ΗΠΑ θα κοστίζει 21.999 δολάρια – δηλαδή 8.000 δολάρια λιγότερο από το προηγούμενο μοντέλο. 

Η νέα μηχανή της Harley-Davidson θα παρουσιαστεί στη Διεθνή Έκθεση Μοτοσυκλέτας στην Καλιφόρνια, στις 18 Ιουλίου. 

View this post on Instagram

A post shared by LiveWire (@livewireev)

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button