ΕΛΛΑΔΑ

Η Linda Evans στην Κέρκυρα!

Η «Krystle Carrington» της Δυναστείας ή κατά κόσμο Linda Evans βρίσκεται στην Ελλάδα για να απολαύσει τις διακοπές της και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα!

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός κάνει βόλτες στο νησί, ενώ ενημερώνεται για την ιστορία του τόπου, από τους ίδιους τους κατοίκους.

Απλή και χαμογελαστή δεν αρνείται σε κανέναν να φωτογραφηθεί μαζί της, ενώ δείχνει να περνά μοναδικές στιγμές στο νησί των Φαιάκων.

Η Έβανς επέλεξε να μείνει στο Βόρειο συγκρότημα του νησιού στην περιοχή Κασσιώπη και απολαμβάνεις τις εκπληκτικές ομορφιές και το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Λάτσα

πηγή: www.crashonline.gr

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Η θάλασσα και οι λέξεις μου, ότι με ορίζει. Αθεράπευτα ρομαντική. Έχω ένα ονειροπόλο πνεύμα αλλά ξέρω να πατώ στη γη. Λατρεύω τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τα ζώα και τη φύση. Γελάω, χαμογελάω και σκέφτομαι θετικά. Ένα αθώο παιδικό βλέμμα μπορεί να με κάνει να αναθεωρήσω χίλια πράγματα στη ζωή μου. Παθιάζομαι με ένα χαμόγελο. Ηρεμώ με μια αγκαλιά και με μια ματιά στη θάλασσα. Ήμουν μια κάμπια, που τώρα είναι χρυσαλίδα και θέλω να γίνω πεταλούδα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close