ΕΡΓΑΣΙΑ

Η Λουξ στα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας»

Η Λουξ απέσπασε για άλλη μια φορά το βραβείο DiamondsoftheGreekEconomy 2020” στην ομώνυμη, υψηλού επιπέδου εκδήλωση που διοργανώνεται από τον εκδοτικό όμιλο NewTimesPublishing και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 στο Hilton Athens.

Ειδικότερα, διαχρονικά μέσω της ετήσιας συνάντησης επιχειρηματικής αριστείας, οι διοργανωτές βραβεύουν τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της ελληνικής οικονομίας. Για μια ακόμα χρονιά, η Λουξ ξεχώρισε στην εκδήλωση DiamondsoftheGreekEconomy, με βάση την αξιολόγηση συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών, όπως η κερδοφορία, η ρευστότητα, η  σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια ενώ ταυτόχρονα συνυπολογίζονται και άλλοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης καθώς και ο ρόλος του ανθρώπινου δυναμικού.

Η Λουξ εδώ και 70 χρόνια έχει καταξιωθεί στον κλάδο των αναψυκτικών και χυμών κατακτώντας επιχειρηματικές διακρίσεις που της επιτρέπουν να συνεχίζει δυναμικά και με σταθερά βήματα την ανοδική της πορεία, ενώ από το 2008 αποτελεί ένα από τα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας».

Η Λουξ στα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας»

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, που τη φετινή χρονιά συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα CorporateSuperbrandGreece, European Business Awards, Diamonds of the Greek Economy, HealthyDietAwards κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων.Η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘nlight και λουξ plus ‘nlighttea, που λάνσαρε η εταιρεία, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button