ΕΡΓΑΣΙΑ

Η Βιομηχανία Μύλοι Δάκου βραβεύτηκε στα DiamondsoftheGreekEconomy 2020

Η Βιομηχανία Μύλοι Δάκου διακρίθηκε στα Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας, DiamondsoftheGreekEconomy2020, ως μια από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις σε μια βραδιά που αναδεικνύει και τιμά την υγιή επιχειρηματικότητα.

Ανάμεσα σε σημαντικές εταιρίες που προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα κλάδων, η Βιομηχανία Μύλοι Δάκου ξεχώρισε ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας» με βάση την αξιολόγηση συγκεκριμένων κριτηρίων, τα οποία έχει καθορίσει η διοργανώτρια εταιρία, η NewTimesPublicing, ανάγοντας την εκδήλωση σε έναν θεσμό υψηλού επιπέδου. Μεταξύ άλλων τα κριτήρια περιλαμβάνουν την κερδοφορία, τη δανειακή επιβάρυνση, τη ρευστότητα, τη σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια καθώς και την πολιτική εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Η Βιομηχανία Μύλοι Δάκου,που φέτος συμπληρώνει 145 χρόνια πορείας και εξέλιξης στην ελληνική αγορά,αποτελεί μια εταιρία με ακέραιες αξίες, όπως η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, η καινοτομία και ο σεβασμός προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση και τα προϊόντα της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Μύλοι Δάκου www.dakosmills.gr

Μύλοι Δάκου

Λίγα λόγια για την εταιρεία Μύλοι Δάκου

Η Μύλοι Δάκου είναι μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή βιομηχανία έχοντας από το 1875 την έδρα και  τις εγκαταστάσεις της στην Αττική. Με γνώμονα την παροχή προϊόντων άριστης ποιότητας που βασίζονται στην εξαιρετική συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς σιτηρών και στις εκλεκτές πρώτες ύλες εγγυάται την αποδοτική και με στιβαρούς δεσμούς σχέση με τους πελάτες της. Η παραγωγή προϊόντων πραγματοποιείται με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό. H Μύλοι Δάκου επιδιώκει την επέκταση της παρουσίας της στην εγχώρια αγορά, αλλά και την είσοδο σε νέες που θα της επιτρέψουν την ισχυροποίησή της εντός κι εκτός συνόρων. Το 2020 αποτελεί μια χρονιά-σταθμό για την εταιρία, καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 145 χρόνων επιτυχούς και δυναμικής δραστηριοποίησής της στον κλάδο. Είναι υπερήφανο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που έχει ως στόχο την ενίσχυση της «φωνής» της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη των εταιρειών που επιμένουν να διατηρούν στη χώρα μας την έδρα, την ιδιοκτησία και την παραγωγή τους.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button