ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ασπίδα κατά του covid19 – Εξοπλίζει το Κωνσταντοπούλειο

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» εξοπλίζει το Κωνσταντοπούλειο – Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας.

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κατά του Covid-19, η Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρεία, «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ανταποκρίθηκε στο αίτημα του ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ – Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας, για την προμήθεια μηχανημάτων απολύμανσης αέρα. Αξιοποιώντας τις συνδρομές των μελών του, ο φορέας δώρισε δυο μηχανήματα NOVAERUS της εταιρεία BIOKON Ιατρικά στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου. Οι ειδικές Ιατροτεχνολογικές συσκευές απολύμανσης αέρα, είναι σχεδιασμένες για συνεχή χρήση σε χώρους και συνθήκες υψηλού κινδύνου λοιμώξεων όπως ο Covid-19.

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2020, η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» προώθησε το αίτημα και στα μέλη της από τα οποία ήδη ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν τα αντίστοιχα μηχανήματα η εταιρείες: ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια της, ώστε να εφοδιαστούν όλα τα τμήματα του νοσοκομείου.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button