ΕΡΓΑΣΙΑ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ «έλαμψε» στα Healthy Diet Awards!

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ απέσπασε τρία βραβεία στη διοργάνωση των Healthy Diet Awards, αποδεικνύοντας την ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και τη δυναμική παρουσία της στον κλάδο μέσα από έναν θεσμό που έχει ως στόχο την επιβράβευση εταιρειών για την αριστεία και την καινοτομία τους σε προϊόντα που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Ειδικότερα, το βραβείο Gold, που αποτέλεσε την κορυφαία διάκριση για την εταιρεία, απέσπασαν τα Ζυμαρικά «Ζείδωρος Γη» ΗΛΙΟΣ από Δίκοκκο Σιτάρι στη κατηγορία Vegan Products, μέσα από την απαιτητική και με αυστηρά κριτήρια διαδικασία αξιολόγησης των Healthy Diet Awards, που διοργανώθηκαν για πρώτη χρονιά. Με γνώμονα την ενσωμάτωση της καινοτομίας στις προϊόντικές της προτάσεις, η ΗΛΙΟΣ βραβεύτηκε με Silver βραβείο για το Βιολογικό Spaghetti 6 Ολικής Άλεσης ΗΛΙΟΣ στην ενότητα Organic Product of the Year και συγκεκριμένα στην κατηγορία Organic Food Products.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ προσέθεσε ένα ακόμη βραβείο στη συλλογή της, το Bronze, για τη σειρά Ζυμαρικών «Ζείδωρος Γη» ΗΛΙΟΣ από Δίκοκκο Σιτάρι Ολικής Άλεσης στην ενότητα Healthy Food Product of the Year και ειδικότερα στην κατηγορία Vegan Products. Παράλληλα, ενημέρωσε το κοινό για τα προϊόντα της, ενώ προσέφερε στους 300 παρευρισκόμενους κουτιά δώρου με τα βραβευμένα ζυμαρικά της μετά τη λήξη της διοργάνωσης.

Τέλος, με ουσιώδη αφοσίωση στην παραγωγή 100% ελληνικών ζυμαρικών αδιαπραγμάτευτης ποιότητας, η ΗΛΙΟΣ ανέδειξε για μια ακόμα φορά, με τη συμμετοχή και τις πολλαπλές διακρίσεις της στον διαγωνισμό των Healthy Diet Awards, ότι παραμένει συντονισμένη με τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, ανταποκρινόμενη αποτελεσματικά στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του.

Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με περισσότερα από 85 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς και μέσα μεταφοράς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για το σχεδιασμό τους.

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button