ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ κοντά στους σεισμοπαθείς στην Ελασσόνα

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, θέλοντας να εκφράσει έμπρακτα τη συμπαράστασή της στους πληγέντες της Θεσσαλίας, από τις πρόσφατες καταστροφικές σεισμικές δονήσεις, προχώρησε σε αποστολή δωρεάς σημαντικής ποσότητας ζυμαρικών.

Συγκεκριμένα, η ΗΛΙΟΣ, ανταποκρινόμενη στις άμεσες ανάγκες σίτισης των σεισμοπαθών της Ελασσόνας, προσέφερε μέσω του ΕΕΣ ποσότητες ζυμαρικών.

Επίσης, μέσω της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της οποίας η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ είναι ιδρυτικό μέλος, προσφέρθηκε ποσότητα ζυμαρικών και στην περιοχή της Φαρκαδόνας.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ για ακόμα μία φορά αποδεικνύει ουσιαστικά το κοινωνικό της πρόσωπο και βρίσκεται κοντά στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, προσφέροντας περισσότερες από 36.000 μερίδες ζυμαρικών.

 

Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με σχεδόν 90 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για το σχεδιασμό τους.

 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button