Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού: Μύθοι και Αλήθειες γύρω από το θηλασμό

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Με αφορμή την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου – Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού – το Project Parenting διοργανώνει τη δωρεάν ημερίδα “Μύθοι & Αλήθειες γύρω από το θηλασμό”.

Ένα εκπαιδευτικό γεγονός που αφορά τον μητρικό θηλασμό έρχεται να φωτίσει το δρόμο για μέλλουσες και νέες μητέρες. Η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού θα λάβει χώρα το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, από τις 20:00 έως τις 23:40, διαδικτυακά, και προσφέρει μια εμπειρία γνώσης & ηρεμίας σε όσους το παρακολουθήσουν.

Τα 4 “Δώρα” της Ημερίδας:

Μόνο έγκυρες πληροφορίες: Εξειδικευμένοι ομιλητές θα ανατρέψουν τα στερεότυπα γύρω από τον θηλασμό και θα βοηθήσουν τις μητέρες να αναγνωρίσουν ποιες πληροφορίες είναι αξιόπιστες.
Σιγουριά για τις καθημερινές αποφάσεις: Η ημερίδα θα διδάξει πρακτικές & tips βοηθώντας τους γονείς να αποκτήσουν σιγουριά με τις επιλογές τους.
“ΣΤΟΠ” σε λανθασμένες συμβουλές: Μέσα από την απόκτηση γνώσης, οι μητέρες θα ανακτήσουν τη δύναμη να απορρίψουν λανθασμένες συμβουλές και να θέσουν όρια.
Κοινότητα: Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν άλλες μητέρες με παρόμοιες εμπειρίες στον θηλασμό, καθώς και επαγγελματίες που θα τις υποστηρίξουν.

Πώς θα το παρακολουθήσεις;

Η ημερίδα θα γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και θα είναι ανοιχτή και εντελώς δωρεάν για όλους. Αν και δωρεάν η ημερίδα απαιτεί προεγγραφή. Κλείσε τη θέση σου εδώ! 

Οι Ομιλητές:
Μαρία Καλαμπόγια – Πολυχρόνη: Παιδίατρος
Αφροδίτη Κονδύλη: AATH Εκπαιδεύτρια Γονέων, PCI Certified Parent Coach®, Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC
Φωτεινή Μελετάκη: Βοηθός Μητρότητας, Εισηγήτρια Περιγεννητικής Γιόγκα, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Πιστοποιημένη Attached at the Heart
Σοφία Δούμα: Μαία, Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC

Η ημερίδα προσφέρει τη δυνατότητα στις μητέρες να ανακαλύψουν την αλήθεια γύρω από τους μύθους που περιβάλλουν τον θηλασμό, να αποθηλάσουν όταν το επιθυμούν, και να βρουν υποστήριξη και κοινότητα.

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση:

Η ημερίδα διοργανώνεται από τo Project Parenting, την 1η online εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα, όπου σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες της γονεϊκότητας δημιουργεί εκπαιδευτικό υλικό για γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του προγράμματός – ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο hello@projectparenting.gr

Ημερομηνία: 6 Νοεμβρίου, 20:00 – 23:40
Τόπος: Online
Κόστος: Εντελώς Δωρεάν!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -