Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σε δημοπρασία αντικείμενα αθλητών για τα χειρουργεία της

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Κορυφαίοι αθλητές στηρίζουν την Ιωάννα Παλιοσπύρου βγάζοντας σε δημοπρασία προσωπικά τους αντικείμενα προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποκατάστασή της.

Τα αντικείμενα των αθλητών πρόκειται να διατεθούν προς πώληση από τη φιλανθρωπική οργάνωση charity idols που έχει έδρα τα Χανιά και αναλαμβάνει συχνά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Η δημοπρασία για την ενίσχυση της Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι θα διαρκέσει δυο εβδομάδες με ημερομηνία έναρξης την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου.
Μεταξύ άλλων θα δημοπρατηθούν η φανέλα του Γιάννη Μπουρούση και το βραβείο του MVP του Ισπανικού πρωταθλήματος 2015-2016, η φανέλα του Νίκου Παππά τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την ΑΕΚ, μια ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά, μια μπάλα υπογεγραμμένη από τον Μπάνε Πρέλεβιτς, μια μπάλα με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη αλλά και εμφανίσεις των ομάδων μπάσκετ Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -