Καλοκαιρινό bazaar από τη Μέριμνα για παιδιά που βιώνουν απώλεια ή σοβαρή ασθένεια

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Καλοκαιρινό bazaar ρούχων πραγματοποιούν οι Φίλοι της Μέριμνας, του σωματείου που στηρίζει παιδιά και οικογένειες σε σοβαρές ασθένειες και θάνατο – ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό κι επίκαιρο την εποχή της πανδημίας.

Από τις 30 Ιουνίου ως τις 3 Ιουλίου, όσοι βρεθούν στο Πολεμικό Μουσείο (Ριζάρη 2 Αθήνα) θα μπορούν να ανακαλύψουν απίθανα ρούχα κι αξεσουάρ σε εξαιρετικά φιλικές τιμές και μάλιστα υπέρ έργου ιερού.

Το έργο της Μέριμνας στις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας

Στις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας, οι επαγγελματίες της Μέριμνας, εξακολουθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε παιδιά και εφήβους που βιώνουν απώλεια ή σοβαρή ασθένεια αγαπημένου τους προσώπου, ή που τα ίδια πάσχουν από απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.

Ευρύτερα στην κοινότητα, η Μέριμνα στοχεύει στη στήριξη γονέων και παιδιών με επιστημονικά άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της και στα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Οι ψυχολόγοι της Μέριμνας προτείνουν στους γονείς τρόπους διαχείρισης των δυσκολιών που προέκυψαν από τις πρωτόγνωρες συνθήκες του κατ’ οίκον περιορισμού εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -