Καρδίτσα: Πρόταση γάμου εν πτήσει στο αεροδρόμιο της Μυρίνης

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Πρόταση γάμου εν πτήσει έγινε την Κυριακή στο αεροδρόμιο της Μυρίνης στην Καρδίτσα.
Ένα ζευγάρι από τη Λάρισα αποφάσισε να χαράξει κοινή πορεία στη ζωή, ενώ πετούσε πάνω από το αεροδρόμιο της Μυρίνης.

Ο νεαρός Λαρισαίος… κινήθηκε παρασκηνιακά, σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες της Αερολέσχης Καρδίτσας. Με τη σύντροφό του μπήκαν σε δύο διαφορετικά αεροσκάφη ως συνεπιβάτες. Ενώ τα μονοκινητήρια κινούνταν διπλά – δίπλα σε ζεύγος και εισέρχονταν σε διαδικασία προσγείωσης, ο νεαρός πάτησε το κουμπί του ασυρμάτου και έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του που δεν γνώριζε το παραμικρό. Είπε αμέσως το «ναι».

Μάλιστα για το «τυπικό» της διαδικασίας, μόλις προσγειώθηκαν γονάτισε μπροστά της και άνοιξε το κουτάκι με το μονόπετρο. Όλα αυτά κάτω από τις επευφημίες των παριστάμενων, καθώς νωρίτερα η Αερολέσχη έκοψε την πίτα της.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -