ΜΟΥΣΙΚΗ

«Κοίτα Μην Αγγίζεις» μας λέει η Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου θεωρείται μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στον χώρο του τραγουδιού και αυτό αποδεικνύεται και στο νέο video clip της που μόλις κυκλοφόρησε.

Το νέο single της γνωστής ερμηνεύτριας πραγματικά θα ταρακουνήσει τα δισκογραφικά δρώμενα. Έχει τίτλο «Κοίτα Μην Αγγίζεις» και είναι σε μουσική του Σπύρου Μεταξά και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, ενώ η επιμέλεια παραγωγής έχει γίνει από την Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου.

Σε συνεπαίρνει από την πρώτη νότα με τον εθιστικό του ρυθμό, το πάντρεμα ethnic και RNB στοιχείων και τη sexy διάθεσή του!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου για τις ανάγκες του official music video μπαίνει στον ρόλο της femme fatale, της απόλυτης μοιραίας γυναίκας που δε διστάζει να γίνει άκρως αισθησιακή αποκλειστικά και μόνο για τον σύντροφό της.

Τη σκηνοθεσία στο βίντεο κλιπ επιμελήθηκε ο Σπύρος Καψίλης.

Το τραγούδι κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τα ραδιόφωνα από τη νέα δισκογραφική στέγη της Ειρήνης Παπαδοπούλου, Minos EMIA Universal Music Company.


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button