ΕΛΛΑΔΑ

Κορυφαίο Ελληνικό νησί, η Άνδρος σύμφωνα με τους «Sunday Times»!

Δείτε τη λίστα με τα 25 νησιά

Κορυφαίο Ελληνικό νησί, η Άνδρος! «Ερωτευμένοι» με το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων δηλώνουν έμπρακτα οι Sunday Times αποδίδοντας στην Άνδρο ακόμη μία σημαντική πρωτιά για το 2020!

Το νησί που «έκλεψε» την παράσταση τον Ιούνιο, καθώς επελέγη από τη εμβληματική Βρετανική εφημερίδα ως το κορυφαίο μυστικό νησί της Ευρώπης χωρίς συνωστισμό, ολοκληρώνει την τουριστική σεζόν με μία ακόμη σπουδαία διάκριση από τον ίδιο κολοσσό της παγκόσμιας ενημέρωσης. https://www.thetimes.co.uk/article/25-spectacular-greek-island-breaks-qvxgcw8km?fbclid=IwAR34tvczgfAmLVof-fcucs4w6RUaIjyx1VGnkuFyYDnxuW7C1cHuEGZuCh4 .

Άνδρος άχλα
Άχλα – Άνδρος

Σύμφωνα με την δημιουργό του άρθρου, η Άνδρος γοητεύει με την ιστορία, την αρχιτεκτονική της και την δράση των οικογενειών με εντοπιότητα στο νησί, ωστόσο το  εντυπωσιακό περιπατητικό δίκτυο είναι εκείνο που την καθιστά μοναδική και που διανθίζεται από ορεινά χωριά, βλάστηση, καταρράκτες και πολλά αξιοθέατα ενώ γίνεται σαφής αναφορά στις πρωτοβουλίες του Andros Routes.

Άνδρος

«Είμαστε ευτυχείς που μία ακόμη διάκριση του προορισμού κερδήθηκε επάξια από τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς του νησιού, όπως το φωτεινό παράδειγμα του Andros Routes». Δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ Νίκος Μουστάκας που μόλις πριν λίγες ημέρες υποδέχτηκε δημοσιογράφους ενός ακόμη έγκριτου ΜΜΕ της Μ. Βρετανίας, του  διαχρονικού Reader’s Digest οι οποίοι και αναχώρησαν μαγεμένοι από την εμπειρία της Άνδρου.

Ακολουθεί  η πλήρης λίστα των 25 καλύτερων Ελληνικών νησιών των «Sunday Times»:

 1. Άνδρος
 2. Κέρκυρα
 3. Κεφαλονιά
 4. Ύδρα
 5. Εύβοια
 6. Κάλυμνος
 7. Αίγινα (απόδραση από την Αθήνα)
 8. Κως
 9. Κύθηρα
 10. Κύθνος
 11. Λευκάδα
 12. Λέρος
 13. Μεγανήσι
 14. Μήλος
 15. Νάξος
 16. Πάτμος
 17. Παξοί
 18. Σπέτσες
 19. Ρόδος
 20. Σίφνος
 21. Σκόπελος
 22. Σκιάθος
 23. Πόρος
 24. Σύμη
 25. Τήλος

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

  Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button