Λαμπερή εκδήλωση για το The Medical Beauty Center στον Πειραιά

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Με μια υπέρλαμπρη εκδήλωση το The Medical Beauty Center γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, στις εντυπωσιακές, σύγχρονες και μοναδικής αισθητικής εγκαταστάσεις του στον Πειραιά.

Το παρών στην βραδιά έδωσαν φίλοι και συνεργάτες του The Medical Beauty Center εκλεκτές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στον πολυτελή χώρο του ιατρικού κέντρου και να ενημερωθούν σχετικά με τις πρωτοποριακές θεραπείες που παρέχονται και τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει.

Ο Ιδιοκτήτης του The Medical Beauty Center Κώστας Αδαμόπουλος με τη Δημοσιογράφο Χρύσα Σαραντοπούλου

 

Με τον Νίκο Παπαδάκη

Το The Medical Beauty Center αποτελεί το απόλυτο health & beauty treatment meeting point της πόλης για γυναίκες και για άνδρες με τις πλέον εξελιγμένες ιατρικές υπηρεσίες αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής, που στοχεύουν στη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης, της αισθητικής αποκατάστασης, αλλά και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, στην ισορροπία και την αναζωογόνηση.

Στο εξειδικευμένο περιβάλλον του, πραγματοποιούνται οι δημοφιλέστερες μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου, όπως θεραπείες βοτουλινικής τοξίνης (botox/dysport), fillers υαλουρονικού οξέους, μεσοθεραπείες και skin boosters που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Ανάμεσα στις κορυφαίες ξεχωρίζει επίσης το HiFu που ενδείκνυται για ανόρθωση, σύσφιξη και βαθιά ανανέωση του προσώπου. Εξίσου ιδιαίτερες και οι πιο εξελιγμένες θεραπείες σώματος, όπως θεραπείες σύσφιξης, τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας και  κρυολιπόλυσης.

Επίσης στο The Medical Beauty Center λειτουργεί ο μοναδικός  τρισδιάστατος προσομοιωτής για το πρόσωπο και το σώμα. Πρόκειται για το πρώτο ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα στο οποίο μπορεί κανείς να βιώσει την απόλυτη εμπειρία του VECTRA 3D προσομοιωτή, ο οποίος δημιουργεί σε τρισδιάστατη ψηφιακή εικόνα το «τώρα» σε πρόσωπο, στήθος και σώμα και ανάλογα με τις ανάγκες του προτείνει τις κατάλληλες θεραπείες και προβάλλει πάλι σε τρισδιάστατη εικόνα το «μετά», δηλαδή το τελικό αποτέλεσμα.

The Medical Beauty Center
Με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη

Πραγματοποιείται την ιατρική σας επίσκεψη και με τη βοήθεια του προσομοιωτή VECTRA σχεδιάζεται η χειρουργική επέμβαση σε τριασδιάστατη εικόνα έτσι ώστε ο ενδιαφερόμενος/η να γνωρίζει το τελικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ανάγκες του/της. Οι χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται σε συμβεβλημένα  νοσοκομεία με το κέντρο μας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο επιστημονικά υπεύθυνος του κέντρου πλαστικός χειρουργός κος Νικόλαος Μανωλουδάκης,  MD, MSc,  «ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας του The Medical Beauty Center είναι η πρωτοπόρος δράση του σε ζητήματα νέων χειρουργικών τεχνικών, θεραπειών και μηχανημάτων, τα οποία βασίζονται στα πλέον σύγχρονα επιτεύγματα της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας, με κοινό παρανομαστή το ευ ζην που αποσκοπεί όχι μονό στη βελτίωση της εμφάνισης του ανθρώπου αλλά και στη συνολική αύξηση της αυτοπεποίθησής του.

The Medical Beauty Center βρίσκεται στον Πειραιά, Ασκληπιού 38 & Παλαμηδίου, τηλ 214 40 21 010

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -