Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης: Πρώτη η Σόνια Τσεκίνι παρά τις χημειοθεραπείες

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Την πρώτη θέση μεταξύ των γυναικών κέρδισε στον 15ο Διεθνή μαραθώνιο δρόμο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη η πρωταθλήτρια Σόνια Τσεκίνι με χρόνο 2 ώρες και 54 λεπτά. 

Η μεγάλη αθλήτρια που υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, έτρεξε τον δεύτερο αγώνα της μέσα σε μία εβδομάδα, τερματίζοντας στην πρώτη θέση.

Συγκινημένη μετά το τέλος του αγώνα της και ενώ μόλις πριν από λίγες μέρες έκανε χημειοθεραπεία αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη, παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον σύζυγό μου, την οικογένειά μου που μου έδωσε κουράγιο είχα θέληση να φτάσω και να τερματίσω και μπορώ να πω ότι ο κόσμος με στηρίζει με τεράστια δύναμη».Σημειώνεται πως η Σόνια Τσεκίνι- Μπουδούρη διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και στα τέλη Αυγούστου υποβλήθηκε σε επέμβαση και από τότε κάνει χημειοθεραπείες.

Την περασμένη Κυριακή έτρεξε και στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας όπου τερμάτισε τέταρτη.

«Τρέχω για την οικογένεια μου, τα παιδιά μου, όλες τις γυναίκες που υποφέρουν και όλο τον κόσμο που έχουν τις ίδιες περιπέτειες που περνάω» τόνισε η ίδια, που πρόσθεσε πως πριν τον αγώνα η μεγάλη της κόρη τής είπε πως και να μην έτρεχε, ήταν ήδη για εκείνη νικήτρια.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -