ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα το Loux Charity kart Race

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Loux Charity kart Race στο πλαίσιο του 12ου Pick Eko Racing 100 στην Πάτρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Loux Charity kart Race στο πλαίσιο του 12ου Pick Eko Racing 100, που αποτελεί διοργάνωση θεσμό στην Πάτρα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ειδικότερα, το Loux Charity kart Race αποτέλεσε ένα φιλανθρωπικό Event Edurance στο πλαίσιο της ετήσιας, κορυφαίας διοργάνωσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της 12ης διοργάνωσης του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.), επίσημο αναψυκτικό του οποίου ήταν η λουξ Cola plus ‘n light.

Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα το Loux Charity kart Race

Το Loux Charity kart Race, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, ανέδειξε το φιλανθρωπικό πρόσωπο του φετινού PICK, καθώς ένα σημαντικό ποσό θα διατεθεί στον τοπικό οργανισμό Κιβωτός της Αγάπης, ως κίνηση ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης.

Η Λουξ, που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια παράδοσης και ιστορίας, θεωρεί οικειοθελή της δέσμευση την προσφορά και ανακούφιση του κοινωνικού συνόλου, αλλά και την ανάδειξη της δυναμικής της ευρύτερης περιοχής, για αυτό και στηρίζει συστηματικά πλήθος ενεργειών με πολιτιστικό, αθλητικό και κοινωνικό υπόβαθρο.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

  Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά και αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button