Με «κάρτα δημότη» οι αγορές στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η επανεκκίνηση του σημαντικού θεσμού της «Κάρτας Δημότη» στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού είναι γεγονός και ήδη περισσότερες από 80 επιχειρήσεις παροχής αγαθών και υπηρεσιών έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα και πραγματοποιούν εκπτώσεις – προσφορές για τους κατόχους της Κάρτας.

«Η Κάρτα Δημότη εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο υποστήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας και των δημοτών μας. Είναι πρωταρχικής αξίας για εμάς να μεγιστοποιούμε το όφελος της τοπικής μας κοινωνίας, μέσα από πολλαπλές δράσεις συνδυαστικής ενδυνάμωσης επιχειρηματιών και πολιτών. Αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, όπου η αύξηση των τιμών σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες έχουν πάρει την ανηφόρα, αλλά και τις ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων οι οποίες πλήττονται και αυτές από τις ανατιμήσεις των πρώτων υλών, καθιερώσαμε την κάρτα δημότη με στόχο να ενισχύσουμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας τους πολίτες και τις επιχειρήσεις» δηλώνει ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού έχοντας γνώση των δυσκολιών για πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στο κύμα ακρίβειας που πλήττει την χώρας μας, αποκλείοντας εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών από την απρόσκοπτη πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες προσθέτει: «Η συμμετοχή είναι φυσικά προαιρετική και ζητώ από όλους να αγκαλιάσουν το πρόγραμμα αυτό. Δεσμευόμαστε ότι, όπως και όπου μπορούμε θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια της ελληνικής κοινωνίας να σταθεί όρθια στις έντονες προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Έχοντας ως προτεραιότητα τη στήριξη της Τοπικής Αγοράς, συγκροτήθηκε Ομάδας Εργασίας για την Εύρυθμη Λειτουργία του προγράμματος «Η ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ», με σκοπό τη διαρκή ανάπτυξη της Κάρτας και τη διοργάνωση δράσεων στήριξης των επιχειρήσεων της πόλης μας».

Μια πρωτοβουλία καλής πρακτικής που ήδη έχει αποσπάσει την θετική ανταπόκριση της κοινωνίας του Παπάγου – Χολαργού.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -