«Μέριμνα»: Εκστρατεία συγκέντρωσης δωρεών για παιδιά και εφήβους χωρίς πατέρα

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Από τις 18 μέχρι τις 20 Ιουνίου, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, η «Μέριμνα» διοργανώνει, εκστρατεία ευαισθητοποίησης και συγκέντρωσης δωρεών για παιδιά και εφήβους χωρίς πατέρα.

Η Γιορτή του Πατέρα είναι μια μοναδική ημέρα, αφιερωμένη στην πολύτιμη σχέση πατέρα-παιδιού. Η μέρα αυτή, αφορά, τόσο τους μπαμπάδες που βρίσκονται δίπλα μας, αλλά και όσους «ζουν» πλέον μέσα στην ψυχή μας.

Για τα παιδιά που έχουν βιώσει τη απώλεια του πατέρα, η μέρα αυτή είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουν και να τιμήσουν τις πολύτιμες στιγμές μαζί του, τα όσα έμαθαν, ένιωσαν και κληρονόμησαν από αυτόν. Η «Μέριμνα» μας καλεί να συμμετάσχουμε στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης και συγκέντρωσης δωρεών, για να χρηματοδοτηθούν παιδιά και έφηβοι που βιώνουν την απώλεια του πατέρα.

Με την συγκέντρωση χιλίων ευρώ χρηματοδοτείται ένας κύκλος στήριξης παιδιού και εφήβου που βιώνει την απώλεια του πατέρα από φυσιολογικά αίτια.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην εκστρατεία με τρεις τρόπους:

1. Προωθήστε το κάλεσμα συμμετοχής στην εκστρατεία 18-19-20 Ιουνίου

2. Ανεβάστε στα social media στις 20 Ιουνίου #MpampaMouZeisGiaPantaStinKardiaMou #Μέριμνα με μια φωτογραφία ή ζωγραφιά ή ευχή για το μπαμπά σας ή το ποστ της Μέριμνας ή όποιον άλλο τρόπο εσείς προτιμάτε

3. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε μια δωρεά στη Μέριμνα για τη στήριξη παιδιών που βιώνουν την απώλεια του πατέρα στο σύνδεσμο #MpampaMou. Πληροφορίες: Ειρήνη Γκιουλάκου – Τμήμα Ανεύρεσης Πόρων – τηλ. 6936704226 E: fundraising@merimna.org.grΗ «Μέριμνα» φέτος συμπληρώνει 26 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Είναι η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα, τα τελευταία 26 χρόνια, με εξειδίκευση στην Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας στο σπίτι σε παιδιά με απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.

Η Μέριμνα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εδώ και δεκαετίες, καταρχάς, μέσω των δύο Συμβουλευτικών Κέντρων Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ καθημερινά λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής στήριξης. Προσφέρει επίσης Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι, στην Αθήνα, που προσφέρει ιατρική, νοσηλευτική και ψυχοκοινωνική φροντίδα σε παιδιά και εφήβους που νοσούν από μια απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.

Επίσης οργανώνει προγράμματα εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας, ψυχικής υγείας και εκπαιδευτικών σε θέματα παιδιατρικής ανακουφιστικής φροντίδας και στήριξης στο πένθος. Και τέλος, προωθεί εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στη σοβαρή αρρώστια και το θάνατο.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -