17χρονος βρήκε μήνυμα σε μπουκάλι που ταξίδεψε όλο τον Ατλαντικό

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένας έφηβος από την Πορτογαλία βρήκε ένα μήνυμα μέσα σε ένα μπουκάλι, που είχε ταξιδέψει τουλάχιστον 2.400 μίλια, διασχίζοντας τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ο Christian Santos, 17 ετών, ψαροτουφεκάς στις Αζόρες βρήκε ένα τσαλακωμένο πλαστικό μπουκάλι που πετάχτηκε στη θάλασσα κοντά στο Ρόουντ Άιλαντ το 2018, ανέφερε η Boston Globe.

Η μητέρα του Molly Santos, δημοσίευσε μια φωτογραφία του σημειώματος στο Facebook ζητώντας από άλλους χρήστες να μοιραστούν την ανάρτηση με την ελπίδα να βρουν τον αποστολέα της.

Το σημείωμα μέσα σε ένα μπουκάλι Powerade είχε γραφτεί με πορτοκαλί μαρκαδόρο.

«Είναι η Ημέρα των Ευχαριστιών. Είμαι 13 ετών και έχω έρθει επίσκεψη στην οικογένειά μου στο Ρόουντ Άιλαντ. Είμαι από το Βερμόντ» έγραφε το σημείωμα, που είχε επίσης τη διεύθυνση και το email του νεαρού αποστολέα.

Η Molly Santos είπε ότι έστειλε ένα email στη διεύθυνση, αλλά δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -