ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μωράκι βλέπει για πρώτη φορά το σπίτι του μετά από 694 μέρες νοσηλείας

Η μικρή Βαλεντίνα, είναι μόλις δύο ετών αλλά από την ημέρα που γεννήθηκε, παρέμεινε στο νοσοκομείο, καθώς διαγνώστηκε με υποπλαστικό σύνδρομο αριστερής καρδιάς.

Το κοριτσάκι παρέμεινε στο παιδικό νοσοκομείο CS Mott του Πανεπιστημίου του Michigan στο Ann Arbor από την ημέρα που γεννήθηκε και κατάφερε να πάει για πρώτη φορά στο σπίτι της με την οικογένεια της μετά από 694 μέρες νοσηλείας.

Η μικρή μαχήτρια έχει κάνει ως τώρα 6 επεμβάσεις, εκ των οποίων, οι 4 είναι χειρουργικές επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς. Έκανε την πρώτη της επέμβαση ανοιχτής καρδιάς όταν ήταν μόλις 2 ημερών, ενώ η πιο πρόσφατη έγινε τον Οκτώβριο του 2020. 

«Είναι το πιο ευτυχισμένο μωρό σε ολόκληρο τον κόσμο, παρά τα όσα έχει περάσει. Είναι η χαρά της ζωής. Αγαπάει τους πάντες και κυρίως τη ζωή της», δηλώνει η μαμά της συγκινημένη.

Το προσωπικό του νοσοκομείου μίλησε με τα καλύτερα λόγια, χαρακτηρίζοντας την μικρή «μαχήτρια και υπέροχη».

«Η μαμά της ήταν επίσης πολύ δυνατή και αφοσιωμένη στο να κάνει ό, τι χρειαζόταν για να γυρίσει στο σπίτι τους. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε!», πρόσθεσε μια νοσοκόμα.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button