Νέα Ζηλανδία: Τα σκουλήκια που φωσφορίζουν χαρίζουν μοναδικά κλικ

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Τα σκουλήκια που φωσφορίζουν είναι ένα συγκλονιστικό θέαμα.

Ο Σον Τζέφερσον, εξερεύνησε δυο σπηλιές της Νέας Ζηλανδίας, στο Νόρθλαντ και στο Γουαϊκάτο και είναι συγκινημένος με αυτό που βρήκε μπροστά στα μάτια του!

Από μικρές δημόσιες σπηλιές που έχουν εύκολα πρόσβαση, ως τεράστιες σπηλιές που χωρούν μέχρι και ένα κρουαζιερόπλοιο, το θέαμα είναι μαγευτικό. Είναι σαν να κοιτάς τον ουρανό τη νύχτα. Χρησιμοποίησε έναν συνδυασμό εξοπλισμού της Nikon, συμπεριλαμβανομένων των D850, D810 και διαφόρων φακών. Η λήψη των φωτογραφιών δεν ήταν εύκολη υπόθεση.
Αυτού του είδους η φωτογράφηση είναι ακριβώς όπως η φωτογράφιση του νυχτερινού ουρανού, μόνο που ο χρόνος έκθεσης μπορεί να είναι πολύ περισσότερος. Ανάλογα με το πόσο κοντά βρισκόταν στα σκουλήκια, οι εκθέσεις ποικίλουν από 30 δευτερόλεπτα έως 8 λεπτά.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -