ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Νέα Ζηλανδία: Τα σκουλήκια που φωσφορίζουν χαρίζουν μοναδικά κλικ

Τα σκουλήκια που φωσφορίζουν είναι ένα συγκλονιστικό θέαμα.

Ο Σον Τζέφερσον, εξερεύνησε δυο σπηλιές της Νέας Ζηλανδίας, στο Νόρθλαντ και στο Γουαϊκάτο και είναι συγκινημένος με αυτό που βρήκε μπροστά στα μάτια του!

Από μικρές δημόσιες σπηλιές που έχουν εύκολα πρόσβαση, ως τεράστιες σπηλιές που χωρούν μέχρι και ένα κρουαζιερόπλοιο, το θέαμα είναι μαγευτικό. Είναι σαν να κοιτάς τον ουρανό τη νύχτα. Χρησιμοποίησε έναν συνδυασμό εξοπλισμού της Nikon, συμπεριλαμβανομένων των D850, D810 και διαφόρων φακών. Η λήψη των φωτογραφιών δεν ήταν εύκολη υπόθεση.
Αυτού του είδους η φωτογράφηση είναι ακριβώς όπως η φωτογράφιση του νυχτερινού ουρανού, μόνο που ο χρόνος έκθεσης μπορεί να είναι πολύ περισσότερος. Ανάλογα με το πόσο κοντά βρισκόταν στα σκουλήκια, οι εκθέσεις ποικίλουν από 30 δευτερόλεπτα έως 8 λεπτά.

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button