Νέες θέσεις στάθμευσης για οχήματα ατόμων με αναπηρία από τον Δήμο Αθηναίων

Δείτε επίσης

Είκοσι δύο νέες θέσεις στάθμευσης για οχήματα ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) δημιουργεί ο Δήμος Αθηναίων σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας.

Πρόκειται για θέσεις με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Προβλέπεται η κατάλληλη σύνδεση των θέσεων αυτών με το παρακείμενο πεζοδρόμιο με κεκλιμένο επίπεδο, όπου αυτό είναι εφικτό. Παράλληλα υπάρχει και ειδική σήμανση με το διεθνές σύμβολο πρόσβασης, ώστε να είναι σαφές πως πρόκειται για θέσεις αποκλειστικής στάθμευσης ΑμεΑ.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι 22 θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ που η παράδοση τους θα ολοκληρωθεί τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, βρίσκονται στις οδούς Ιπποκράτους, Ομήρου, Εμ. Μπενάκη (δύο θέσεις), Πινδάρου, Πεσμαζόγλου, Σοφοκλέους, Ευριπίδου, Ερμού (δύο θέσεις), Ξενοφώντος, Βουλής, Νίκης, Φλέσσα, Χρήστου Λαδά, Ι. Παπαρηγοπούλου, Σωκράτους (δύο θέσεις), Ρηγίλλης, Μουρούζη, Αγίων Ασωμάτων, Πλατεία Σκουζέ.

«Αυτές οι θέσεις στάθμευσης, μαζί με όλες τις παρεμβάσεις που έχουν ξεκινήσει στην Αθήνα, έχουν βάλει την πόλη σε μία νέα τροχιά. Στην τροχιά της ισονομίας των μετακινήσεων και της κυκλοφορίας. Το δικαίωμα όλων να έχουν πρόσβαση στην πόλη ανεμπόδιστα. Το δικαίωμα να απολαμβάνουμε όλοι μία Αθήνα με αξιοπρέπεια, ανθρώπινη» τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

https://www.facebook.com/kostas.bakoyannis/posts/10158296114126999

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -