Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου ανακοινώθηκαν από τον Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου προχώρησε σε αναδιάρθρωση στις θέσεις ευθύνης των αιρετών, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να ακολουθήσουν αλλαγές και στους οργανισμούς του Δήμου, νομικά πρόσωπα και σε άλλες θέσεις ευθύνης.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες ανάγκες καθώς και την διάθεση για αξιοποίηση και άλλων ικανών ατόμων από την δημοτική ομάδα της δημοτικής αρχής, ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης προχώρησε σε τοποθετήσεις και αλλαγή του έως τώρα χαρτοφυλακίου των αντιδημάρχων.

Έπειτα από έκδοση σχετικής απόφασης, τοποθετήθηκαν: στην θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτισμού-Αθλητισμού ο Θεοχάρης Κοντογιάννης, νέος Αντιδήμαρχος Πρωτογενή Τομέα ορίστηκε ο Μανόλης Κασσάκης, και νέα Αντιδήμαρχος Κοινωνικών – Διοικητικών θεμάτων η Καλλιόπη Κασαπάκη.Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης σε δήλωση του ανέφερε: «Οι παραπάνω ορισμοί νέων αντιδημάρχων αποτελούν την συνέχεια του έργου της δημοτικής αρχής για συνεχή προσφορά και δημιουργία για τον τόπο και τους ανθρώπους του Οροπεδίου Λασιθίου. Έχουμε πολλά να δημιουργήσουμε, έχουμε πολλά να προσφέρουμε και ακόμα περισσότερα να διεκδικήσουμε. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του τόπου και σχεδιάζουμε για το σήμερα και το αύριο με επίκεντρο τη νέα γενιά, την παιδεία, τις κοινωνικές παροχές, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, τις υποδομές.

Το μοντέλο διοίκησης που εφαρμόζουμε είναι ξεκάθαρο, δημιουργήσαμε τους διακριτούς πυλώνες για την ανάπτυξη και προστασία του τόπου μας. Εστιάσαμε στις αντιδημαρχίες Πρωτογενή τομέα, Τουρισμού, Υποδομών, Τεχνικών Έργων, Πολιτισμού, Κοινωνικών θεμάτων, Παιδείας και Επιχειρηματικότητας. Στόχος μας η πολυεπίπεδη εξέλιξη σε όλους τους τομείς. Εύχομαι στους νέους αντιδημάρχους καλή δύναμη, να προσφέρουν πάντα δημιουργικό και αποτελεσματικό έργο για τους πολίτες του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, για την πρόοδο της κοινωνίας μας».

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -