ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Νέος κύκλος «Ε-gnosis» για δωρεάν μαθήματα αγγλικών & ταχύρυθμα τμήματα Η/Υ

Κόντρα στην αβεβαιότητα της εποχής, επενδύοντας στην εκπαίδευση και επιθυμώντας να στηρίξει τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, η Equal Society ανοίγει τον νέο κύκλο του προγράμματος Ε-gnosis, προσφέροντας Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και ταχύρυθμα τμήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Το Πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα στους Υποψήφιους να εκπαιδευτούν Δωρεάν στα Αγγλικά και στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και να αποκτήσουν άμεσα αναγνωρισμένη πιστοποίηση για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων.

Για τα μαθήματα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και την απόκτηση της πιστοποίησης των τριών βασικών ενοτήτων (word, internet,excel) που ζητούνται στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το ταχύρυθμο τμήμα που ολοκληρώνεται σε μόλις τρεις ημέρεςΟι εξετάσεις πιστοποίησης πραγματοποιούνται αμέσως μετά το τέλος των μαθημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το www.e-gnosis.gr και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής προκειμένου να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να διεκδικήσουν το επόμενο βήμα στην αγορά εργασίας.

Η Equal Society έχει θέσει σε εφαρμογή αυστηρά μέτρα προστασίας σε όλους τους χώρους και τις αίθουσες διδασκαλίας με γνώμονα τον περιορισμό του COVID 19 και την ασφάλεια των σπουδαστών.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία της αίτησης.

Συμπλήρωσε τώρα την αίτηση συμμετοχής  στο www.Ε-gnosis.gr ή για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο 211.70.51.841.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Σχετικά άρθρα

Back to top button