ΕΛΛΑΔΑ

New York Times και Washington Post: H Eλλάδα πήρε εγκαίρως μέτρα

Πληθώρα ξένων Μέσων του εξωτερικού με αποκορύφωμα τη New York Times και την Washington Post έκαναν ειδική αναφορά στην ταχύτητα με την οποία η Ελλάδα έλαβε μέτρα κατά του κορονοϊού σε σύγκριση με άλλες χώρες.

Φωτογραφικό αφιέρωμα από την Αθήνα στο οποίο τονίζεται ότι, σε σύγκριση με άλλες χώρες, η Ελλάδα έχει προβεί εγκαίρως στη λήψη περιοριστικών μέτρων φιλοξενούν σήμερα οι New York Times, η Washington Post και άλλα μεγάλα μέσα του εξωτερικού επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα κινήθηκε ταχύτερα σε σύγκριση με άλλες χώρες.

Το φωτογραφικό αφιέρωμα για την έγκαιρη αντίδραση της Ελλάδας παρουσιάζει εναέρια φωτογραφική λήψη της έρημης -πλέον- οδού Πανεπιστημίου, και πολλών άδειων δρόμων της Αθήνας, λόγω των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων που έχουν εφαρμοστεί για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού, όπως επισημαίνεται προσθέτοντας ότι, σε σύγκριση με άλλες χώρες, η Ελλάδα έχει προβεί εγκαίρως στη λήψη αυστηρότερων μέτρων, τα οποία γίνονται όλο και πιο περιοριστικά.

Εν συνεχεία γίνεται περιεκτική περιγραφή των μέτρων, ενώ επισημαίνεται ότι στην Αθήνα βρίσκονται αυτές τις ημέρες, καθαριστικά συνεργεία που απολυμαίνουν τους δρόμους, τονίζοντας τον ελάχιστο αριθμό πεζών σε αυτούς.

Σημειώνονται, τέλος, οι εκτιμήσεις των Ελλήνων ειδικών σχετικά με το χρονικό διάστημα που απαιτείται (εβδομάδες) προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα μέτρα αυτά θα αποφέρουν αποτελέσματα, ενώ επισημαίνεται ότι μέχρι την περασμένη Πέμπτη (2/4), οι θάνατοι στην Ελλάδα από τον ιό ανέρχονταν στους 53 με 1.544 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Tags

Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close